Viralno

U novu sezonu videoigre „Call of Duty“ dolaze likovi poznatih repera, neki od njih su Snoop Dogg i Nicki Minaj

Odaberi svog igrača
Odaberi svog igrača Foto: shutterstock/Rokas Tenys/Tinseltown/Ovidiu Hrubaru/ Canva
U novoj sezoni „Call of Duty“ (CoD) igre Warzone i Modern Warfare II, u čast CoD-ove „50 Years of Hip Hop Celebration”, zajedno s hitmejkerima Snoop Doggom, koji je i prije bio partner s brendom, i 21 Savageom, premijerno će se pojaviti i lik baziran na reperici Nicki Minaj.

View this post on Instagram

A post shared by Call of Duty (@callofduty)

Na službenom Instagram profilu @callofduty, osim što je najavljen povratak lika Snoop Dogga te je prikazan njegov dizajn, objavljen je dizajn baziran na liku poznate reperice.

Programer igre rekao je u priopćenju za tisak da će Minaj imati vlastitu paletu dodataka koji će biti dostupni u sezoni 5 Warzone i Modern Warfare 2, što će vjerojatno uključivati Barbie-ružičastu pušku.

View this post on Instagram

A post shared by Call of Duty (@callofduty)

Nakon što se na Twitteru pojavila vijest o umiješanosti reperice, obožavatelji Minaj, poznati pod imenom Barbz, urnebesnim su komentarima nasmijali mnoge.

Informacije o cijeni „skinova“ slavnih još nisu poznate, ali vjerojatno će biti najavljene ažuriranjem 5. sezone , kroz par dana, 2. kolovoza, kada će se Snoop Dogg, Nicki Minaj i 21 Savage pridružiti grupi repera (poput Travisa Scotta u Fortnite-u), koji su dobili svoje iteracije likova u videogirama.