Viralno

VIDEO Može li apsurdnije od ovoga? Odnos naroda i politike u jednom kadru

puč mijanmar
puč mijanmar Foto: Twitter Screenshot
Pronašli smo video koji odlično opisuje političku situaciju u mnogim zemljama. Nismo se pitali može li apsurdnije jer smo stariji, pametniji i zreliji te znamo da može, ali ovo je već na poprilično visokoj razini.

Nastavnica tjelesnog, Khing Hnin Wai iz Mjanmara, je snimala svoj uobičajeni online sat aerobika ispred parlamenta, što, kako kaže, već čini 11 mjeseci. Ništa čudno u ovo vrijeme (ako zažmirimo na čudne vježbe i pitamo se što bi Jane Fonda rekla na sve to).

No, zbog čega je video postao viralan hit jest činjenica da se za vrijeme snimanja iza nastavnice vide oružana vozila i crni terenci koji prilaze kontrolnoj točci koji su na dan snimanja, 1. veljače, izvršili puč na državni vrh.

Nastavnica je ležerno nastavila sa svoju sekvencom. Pitamo se je li samo ostala profesionalna ili uopće nije shvatila što se događa iza nje.

U svakom slučaju je video toliki hit da internetu nije trebalo dugo da napravi meme od toga.

.

P. S. ako želite veliki broj pregleda na Tik Toku – snimite kratak dio ove sekvence, vjerujte nam, eksplodirat ćete. Ne trebate nam se posebno zahvaljivati na ideji, samo nas tagirajte na videu.