Viralno

Zašto treba izbjegavati šampon i gel za tuširanje u hotelu? Voditeljica hotela otkrila tajnu

slika hotela i pumpice za sapun
slika hotela i pumpice za sapun Foto: unsplash.com/TikTok screenshot
TikTok donosi još jedan vitalni savjet za putovanja koji biste trebali imati na umu sljedeći put kad dođete u hotel. Žena, koja se naziva „Traveling Hotel Manager“ na TikToku podijelila je savjet o boravku u hotelu i zaradila milijun pregleda.

Žena je upozorila gledatelje zašto nikada ne biste trebali vjerovati besplatnim bočicama šampona i gela za tuširanje u svojoj hotelskoj kupaonici, a ponudila je neke korisne alternative o tome što raditi i koristiti u tom slučaju.

@travelinghotelmanager #travelinghotelmanager #dontusethese ♬ original sound – TravelingHotelManager

Kod ulaska u hotelsku kupaonicu pokazala je tri bočice s pumpicom i rekla „Kad se prijavite u svoju sobu, uđete pod tuš i vidite šampon, regenerator i gel za tuširanje“, nastavila je „Evo savjeta. Nemojte ih nikada koristiti! Zašto? Zato što nisu sigurni.“.

Demonstrirala je kako jednostavno odvrnuti poklopac pumpice i rekla: „Ove se mogu skinuti i prethodni gosti mogu tamo staviti što god žele.“, „U ovo mogu staviti boju za kosu, izbjeljivač, bilo što. Ovo nikada nemojte koristiti.“. Žena je rekla da upravo iz tog razloga, na putovanje nosi vlastiti šampon i gel za tuširanje.

Kao alternativu rekla je da uvijek možemo nazvati na recepciju i tražite novi set za kupaonu ili čak one male, jednokratne potrepštine.