Skuhao jaja

Srpski gitarist objavio mučne fotografije na društvenim mrežama, pa izbačen iz benda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski gitarist Nikola Spasić objavio je fotografije na kojima se hvali da je skuhao jaja golubice.

Fotografije koje je na društvenim mrežama objavio Nikola Spasić, sad već bivši gitarist benda irieFM, izazvale su burne reakcije javnosti, pa je na kraju izbačen iz benda.

Sve je počelo kada su Facebookom počele kružiti fotografije koje je gitarist objavio na svojem Instagramu, a na kojima se hvali da je oteo jaja golubici koja ima gnijezdo na njegovu balkonu, skuhao ih i vratio njihovoj majci.

Uz fotografije je napisao i cijelu priču u kojoj objašnjava svoje motive. Napisao je: ''Tri godine mi golubovi usraše život! Seru kao da je kod mene javni toalet za golubove. Jedna mlada mama se nedavno doselila, snijela jajce i brani terasu od drugih golubova serača.''
Uz fotografiju golubice u gnijezdu napisao je: ''Mlada mama slabo kenja, valjda slabo i jede dok se ne ispile mladi serači. Ali zato brani terasu odlično!'

Nakon toga objavio je fotografiju lonca u kojima se kuhaju jaja te napisao: ''Ko kaže da će mladi serači ikada…'' Uslijedila je fotografija navodno kuhanih jaja u gnijezdu uz koju je napisao: ''Sve vraćeno na mjesto da mlada mama ne primijeti. Čuvaj svoju terasu, mlada mamo. Sad će djeca, samo što nisu.''

Je li bila riječ samo o neukusnoj šali ili stvarnoj okrutnosti, posjetitelje društvenih mreža nije zanimalo, pa su njegove fotografije dijelili na Facebooku kao primjer okrutnog ponašanja.

Fotografije su izazvale toliko zgražanje da se o njima očitovao i bend u kojem je Nikola (bio) gitarist. Članovi benda na Facebooku su objavili priopćenje u kojem se potpuno ograđuju od postupka gitarista, ali su najavili i da ga zbog takvog okrutnog postupka izbacuju iz benda.

U priopćenju su također zamolili javnost da im prestane slati prijeteće poruke jer ne podupiru takvo ponašanje donedavnog gitarista.