Budućnost je uranila

Bilder odveo lutku na plastičnu operaciju, a onda je i zaprosio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bilder tvrdi da je njegova ljubav prema lutki stvarna, a s obzirom na vrijeme u kojem živimo, ne znamo bismo li mu povjerovali.

Kazahstanski bilder Jurij Toločko nedavno je najavio da će zaprositi Margo, svoju lutku za seks s kojom je već neko vrijeme u vezi. U objavama na Instagramu progovorio je o ljubavi koju gaji prema lutki, a kada ju je napokon pokazao javnosti, morao ju je odvesti na plastičnu operaciju jer nije bila zadovoljna svojim izgledom na fotografijama.

\\folder\vezani_članak Bizarne dizajnerske odluke - 24 Tko bi rekao... Prepustili dizajniranje interijera potpunim amaterima pa se iznenadili rezultatima Užasna hrana Jao... Cure se požalile: ''Tražila sam dečka da napravi ručak, a dobila sam... ovo''

Iako se pojavljivao u humorističnim emisijama, Jurij tvrdi da je njegova ljubav stvarna , a na Instagramu redovito pozira sa svojom plastičnom srodnom dušom. Neke od fotografija koje je objavio prenosimo u galeriji pa provjerite vjerujete li njegovoj priči ili mislite da je sve samo humoristična priča koja se zbog vremena u kojem živimo čini preblizu stvarnosti.