Osveta se servira vruća

Ekspresno se osvetila dečku varalici: Na kraju je on njoj psovao sve po spisku

Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 4
Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 4 thechive.com
\\folder\galerija Galerija Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 4 Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 4 Foto: thechive.com Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 2 Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 2 Foto: thechive.com Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 5 Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 5 Foto: thechive.com +1 Osveta za nevjeru (Foto: thechive.com) - 1 Galerija
Osveta je možda najbolja kada se posluži hladna, ali vruća osveta najbolji je desert.

Nevjera može izazvati vrlo burne reakcije kod prevarenog partnera, no primjer nevjere koji se ovih dana širi društvenim mrežama ima sasvim drugačije rezultate. Iz razmjene poruka koju je ovjekovječila prevarena djevojka, a prenio Chive vide se ''zabrinute'' poruke očito ljubomornog i posesivnog varalice koji pokušava saznati gdje je njegova cura i zašto se ne javlja.

Iz njegovih poruka vidljivo je da se uopće ne kaje zbog svoje prevare, već da se pokušava opravdati pijanstvom zbog kojeg se ne sjeća što se dogodilo, ali tvrdi da je siguran da nije spavao s drugom djevojkom.

Njegova djevojka štedjela je riječi i napisala mu samo: ''To je igra za dvoje'' i poslala mu fotografiju koja govori tisuću riječi. Na fotografiji se vidi njezina pozadina u tangama i oduševljeno lice muškarca.

Njezin sada već bivši dečko varalica zasuo ju je ružnim psovkama, pa je njezina osveta očito upalila. Poruke koje je razmijenio ovaj nefunkcionalni par možete pogledati u galeriji.