Svima se može dogoditi?

Dvije godine zalijevala biljku prije nego što je shvatila da je plastična pa podijelila urnebesnu priču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lažne biljke mogu biti vrlo uvjerljive, jeste li vi ikada nasjeli?

Caelia Wilkies iz Kalifornije na Facebooku je podijelila urnebesnu priču u kojoj objašnjava kako je shvatila da je biljka o kojoj se brinula dvije godine zapravo plastična. Caelia je u objavi napisala: 

''Imam ovaj predivni sukulent oko dvije godine. Bila sam jako ponosna na biljku jer je uvijek bila puna, predivne boje i sve u svemu savršena biljka. Držala sam je na kuhinjskom prozoru.

Imala sam i cijeli plan zalijevanja i postala bih vrlo zaštitnički nastrojena i posesivna kada bi netko drugi htio zaliti biljku. Obožavala sam svoju biljku. Danas sam odlučila presaditi je pa sam pronašla preslatku vazu koja joj savršeno odgovara.

Izvadila sam biljku iz plastične posude u kojoj sam je dobila i shvatila da je biljka LAŽNA! Poklonila sam toliko ljubavi biljci, prala sam joj lišće, trudila se da izgleda najbolje što može, a ona je potpuno plastična. Kako to nisam shvatila do sad?! Cijelo je vrijeme bila u pijesku i stiroporu, a ja nisam primijetila. Zadnje dvije godine mojeg života bile su laž!''

Sudeći prema komentarima ispod njezine objave, nije prva osoba kojoj se to dogodilo, a u nastavku možete pogledati kako izgleda biljka koja ju je varala dvije godine.