LOL

Finci bez milosti ismijavaju Trumpa jer ih je upleo u svoju ludost

Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com)
Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com) sadanduselese.com
\\folder\galerija Galerija Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com) Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com) Foto: sadanduselese.com Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com) - 14 Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com) - 14 Foto: sadanduselese.com Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com) - 13 Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com) - 13 Foto: sadanduselese.com +12 Finski odgovor (Foto: sadanduselese.com) - 12 Galerija
Donald Trump tvrdi da je najbolji način sprečavanja šumskih požara grabljanje šuma jer je to navodno čuo od finskog predsjednika.

Nakon strašnih požara u Kaliforniji, na koje je Trumpova prva reakcija bila prijetnja smanjenja budžeta Kaliforniji, američki predsjednik u cijelu je priču nekim čudom uspio uplesti i Finsku.

 

Trump je također sve iznenadio predbacujući Kaliforniji da ima tako puno požara u usporedbi s Finskom, a dodatno je začinio stvar dijeleći "savjet finskog predsjednika".

Trump je izjavio da mu je finski predsjednik rekao da je tajna sprečavanja šumskih požara grabljanje šuma, što nije zbunilo samo Amerikance već i finske diplomate, političare, ali i obične građane.

 

 

Nakon što su službeni izvori iz Finske potvrdili da ne znaju o čemu Trump govori, Finci su se odlučili našaliti na Trumpov račun pa na društvenim mrežama objavljuju fotografije "finskog grabljanja". Neke od fotografija možete pogledati u galeriji.