Nesuđeni vozač

Frajer uspio u rekordnom roku razbiti novu ''makinu'': Neki auti kao da privlače najgore vozače

Automobilska nesreća (Foto: Screenshot/YouTube)
Automobilska nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Američki vozači na glasu su kao loši, no i oni uspiju iznenaditi svojim akrobacijama na cesti.

Amerikanci koji preferiraju američke automobile kao što su Mustang obično slove kao loši vozači. U tome idu u prilog brojne snimke neoprezne vožnje, često odmah nakon što kupe novi automobil. Neke od njih iznenadi snaga automobila koji baš ne prianja uz cestu, pa se sudare i prije nego se stignu pošteno provozati.

\\folder\vezani_članak Nezgoda Što im je u glavi? Mozak na pašu: Snimanje za TikTok završilo prometnom nesrećom, pogledajte samo taj nemar Tatini refleksi Jao... Za dlaku izbjegli tragediju! Tata u zadnji tren spasio dijete od pomahnitalog vozača

Jedan takav vozač snimljen u Pennsylvaniji (SAD) imao je upravo takvu sudbinu jer je uspio razbiti auto čim je izašao s parkinga. Izgleda da ga je ponijela ljubav prema brzini, pa je stao na gas i dopustio da ga automobil povede u nepredvidivom smjeru.

U manje od deset sekundi otkako se dokopao ceste uspio se zabiti u jedan od automobila koji su bili na cesti. Kako je izgledalo ovo nesuđeno upoznavanje s novim automobilom, pogledajte u nastavku.