Nema nam pomoći

Glupi internetski trend izazvao požar koji je opustošio više od 4000 hektara šuma, pogledajte reakcije ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji su htjeli otkriti spol nerođenog djeteta pirotehničkim sredstvom pa su prouzročili požar koji već danima hara Kalifornijom.

Bombastično otkrivanje spola djeteta trend je koji se posljednjih godina munjevito proširio SAD-om pa se na internetu mogu vidjeti prizori roditelja koji otkrivaju spol svoje nerođene djece koristeći bacače plamena i eksplozive.

Jedna takva manifestacija odigrala se u nedjelju u Južnoj Kaliforniji, gdje su roditelji odlučili otkriti spol svojeg nerođenog djeteta koristeći pirotehničko sredstvo na livadi. Za njihovo dijete sad svi znaju, ali nikoga ne zanima kojeg je spola jer je pirotehnika prouzročila požar koji je od nedjelje progutao više od 4000 hektara šume, a vatrogasci su objavili da je tek 16 posto pod kontrolom.

Vatrogasci su za CNN izjavili da su u posjedu snimke eksplozije koja je prouzročila požar te da se na njoj vidi par s dvoje djece koji dolazi na livadu i pali pirotehničko sredstvo. Nakon što je sprava zapalila travu, obitelj ju je pokušala ugasiti bocama vode, no vatra se brzo proširila.

Nažalost, to nije prvi slučaj u kojem je otkrivanje spola djeteta završilo požarom. I 2017. godine par iz Arizone (SAD) izazvao je požar koji je poharao oko 20.000 hektara zemlje. Korisnici društvenih mreža odlučili su se našaliti na račun tog trenda koji pali i žari Amerikom, a neke od njihovih fora na račun ljudske gluposti prenosimo u galeriji. U nastavku možete pogledati i neke od primjera takvih... manifestacija.