Dostava iz pakla

Imate li i vi ovakvih problema s dostavom? Uopće ne mare za pakete, bacaju ih, kradu i uništavaju

Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com)
Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com) boredpanda.com
\\folder\galerija Galerija Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com) Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com) Foto: boredpanda.com Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com) - 27 Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com) - 27 Foto: boredpanda.com Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com) - 26 Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com) - 26 Foto: boredpanda.com +25 Dostavljači iz pakla (Foto: boredpanda.com) - 25 Galerija
Požalili su se na pakete koji su dostavljeni u nedopustivom stanju, imate li i vi ovakvih problema?

U Hrvatskoj je najveći problem s dostavom što rijetko kada stiže do kućnog praga pa je običaj da ljudi moraju ići do pošte ili skladišta kako bi pokupili svoje pakete. U Americi su tavki problemi rijetkost jer se dostavlja sve, od igle do aviona, ali upitno je u kakvom je stanju paket.

Nemarni dostavljači bacaju pakete, savijaju ih kada je jasno označeno da to ne bi smjeli raditi, a neki ih uslikaju kako bi dokazali da su ih dostavili pa ih onda jednostavno ukradu. Nezadovoljne mušterije objavile su fotografije paketa koji su ih dočekali u nedopustivom stanju, a dostave iz pakla možete pogledati u galeriji.