Susret iz noćne more

Kakav manijak! Kamera zabilježila situaciju koja je noćna mora svakog vozača, kako uopće reagirati?!

Agresivno pretjecanje
Agresivno pretjecanje Foto: Twitter/Screenshot
Od stresne snimke iz prometa mnoge gledatelje oblio je hladan znoj, svi vozači se pribojavaju takve situacije.

Promet je pun iznenađenja i izazova, a jedna od najvećih noćnih mora koje imaju vozači je da će u prometu susresti manijaka koji će svojom vožnjom ugroziti njihov život. Upravo u takvoj situaciji našao se vozač čija je kamera u automobilu prepoznala opasnost na cesti i automatski uključila snimanje.

\\folder\vezani_članak Nevidljive ogrlice Oprez, vruće! Nose navodno nevidljive ogrlice, možete li ih uočiti na slikama? \\folder\vezani_članak Krava na vjenčanju U pravi trenutak Nepristojna krava pokušala zaustaviti vjenčanje, no na kraju samo dobro nasmijala svatove

Na snimci je zabilježen trenutak u kojem je vozač, nakon agresivnog pretjecanja, počeo kočiti ispred vozila s kamerom i naglo skretati kako bi prepriječilo put. U jednom trenutku došlo je do sudara, a vozilo s kamerom završilo je u šumarku pored ceste.

Korisnici društvenih mreža komentirali su da bi oni u takvoj situaciji jednostavno zaustavili vozilo i pričekali da manijak ode, a u nastavku možete pogledati video i pokušati procijeniti kako biste se vi ponijeli u ovoj stresnoj situaciji.