"Sedmogodišnja nevolja"

Novi datum: 15. listopada započinje uništenje svijeta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kršćanski numerolog David Meade vjeruje da će 15. listopada započeti "sedmogodišnja nevolja" koja uključuje vulkane, poplave i potrese.

Mnogi teoretičari zavjere smatraju kako će se apokalipsa dogoditi već ove godine. Zapravo, za vikend. Kršćanski numerolog David Meade vjeruje da će 15. listopada započeti "sedmogodišnja nevolja" koja uključuje vulkane, poplave i potrese.

Sve će to donijeti tajanstveni Planet X, odnosno Nibiru, čije je postojanje NASA već nekoliko puta razotkrila. S obzirom na neuobičajeno velik broj prirodnih katastrofa kojima smo posljednjih mjeseci svjedočili diljem Sjedinjenih Američkih Država, Meksika i Afrike, mogli bismo reći da postoji metoda za tu teoriju.

Meade također ukazuje na rastuće napetosti između SAD-a, Sjeverne Koreje, Kine, Rusije i Irana kao pokazatelja da je blizu kraj. Na to također utječe i američka solarna pomrčina. Meade je citirao: "To je početak. Otkako se velika američka Sunčeva pomrčina dogodila 21. kolovoza, pogođeni smo nizom presuda."

Također ukazuje i na biblijski odlomak: "Bit će znakova na suncu, mjesecu i zvijezdama. Na Zemlji će narodi biti tjeskobni i zbunjeni zbog divljanja mora. Ljudi će padati u nesvijest od užasa, prestrašeni onime što dolazi na svijet, jer će nebeska tijela biti uzdrmana."

Novi komadić te slagalice donosi i asteroid nazvan Wormwood. Predviđa se da će Wormwood pogoditi Zemlju u idućih sedam godina donoseći neizrecive devastacije. Meade dodaje: "To će uključivati kataklizmične klimatske promjene vezane uz Planet X ili Wormwood. Društvo će biti u kaosu."

Iako je njegova teorija bila objavljena na nekoliko vodećih mrežnih stranica, ne možemo ne primijetiti neispravnost u njegovom predviđanju. Planet X izgleda kao cjelovita prijevara i da postoji na nebu, već bismo ga zamijetili. Mnogi, poput NASA-e i stručnjaka Nicka Popea ne vjeruju u ovu teoriju. Govoreći o ovom zastrašujućem Planetu X, Nick Pope je za Mail Online rekao: Ako bi tajanstveni 12. planet doista pogodio Zemlju za vikend, svi bismo ga već sada mogli vidjeti, piše Independent.