Kad bi pogledi ubijali

Probadaju pogledom: Njihova ljubomora toliko je očita da se i zrak zaledio

Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me)
Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me) brightside.me
\\folder\galerija Galerija Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me) Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me) Foto: brightside.me Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me) - 16 Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me) - 16 Foto: brightside.me Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me) - 15 Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me) - 15 Foto: brightside.me +13 Ljubomora u pogledu (Foto: brightside.me) - 14 Galerija
Pogledi ponekad govore tisuću riječi, a to je sigurno slučaj s ljubomornim pogledima iz galerije.

Ljudski pogledi i izrazi lica mogu prenijeti i najkompleksnije emocije, a jedan je od takvih osjećaja i ljubomora. Ljubomorni pogledi mogu se uočiti vrlo brzo, a koliko je to jednostavno, svjedoče i prizori iz galerije. Na njima su zabilježeni ljudi i životinje koji možda i pokušavaju prikriti svoju ljubomoru, no njihovi pogledi u potpunosti ih razotkrivaju.

Što god mislili o ljudima i životinjama sa slika, sigurno je da se nikada ne biste htjeli naći na njihovu ''nišanu''. Neke od takvih ''pogleda koji ubijaju'' možete razgledati u fotogaleriji te se i sami uvjeriti da ih je gotovo nemoguće sakriti.