Tišina je precijenjena

''Mole se stanari da smanje ljubavnu buku'': U još jednoj zgradi osvanula molba, reakcije stanara su urnebesne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Netko je zamolio stanare da se stišaju za vrijeme seksa, no čini se da ostali stanari misle drugačije.

Čini se da neke zgrade imaju ozbiljne probleme s izolacijom pa se tako često na društvenim mrežama mogu naći objave koje prenose molbe s oglasnih ploča na kojima se stanare moli da se stišaju za vrijeme seksa.

\\folder\vezani_članak Slika nije dostupna Tko bi rekao? Netko im je razbio ulazna vrata, imali su što čitati kad ih je na oglasnoj ploči dočekala poruka Slika nije dostupna Za dobro jutro Vulgarna poruka iznenadila stanare zgrade u Srednjacima: ''Naj**em ti se mamice''

Još jedna takva poruka osvanula je na zgradi u Srbiji, a u njoj piše: ''Mole se stanari iz stana br. 33 da smanje ljubavnu buku tijekom dana i noći''. No čini se da ostali stanari ne dijele iste osjećaje pa su penkalom napisali svoje poruke.

Na molbi se tako mogu pročitati poruke kao što su: ''Babe ih 16-tke nitko ne je*e pa urlaju svaki dan'', ''Mole se da nastave iz sve snage'', ''Podrška za zaljubljene'' i ''Samo nastavite''. Slične poruke podrške ljudi su napisali i na društvenim mrežama, a molbu koja je na kraju imala sasvim suprotan učinak možete pogledati u nastavku.