Jezivo otkriće

Nije shvaćala zašto joj je toalet začepljen, krv joj se sledila kad je otkrila što je u kotliću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Toalet joj se odjednom začepio, a vrlo brzo otkrila je i zašto.

Žena iz Kolorada ostala je iznenađena kad je shvatila da joj je toalet začepljen i nije shvaćala zašto, a krv joj se sledila kad je školjci otkrila ogromnu zmiju. ''Pustila sam vodu, no školjka se samo punila, a kada sam se nagnula da provjerim što je u školjci, iz nje je izgmizala glava zmije. Odsjekle su mi se noge'', priča Miranda Stewart.

\\folder\vezani_članak Zmija na vratima Nepozvani gost Pokucao na pogrešna vrata i doživio iznenađenje od kojeg mu je umalo stalo srce Gost u kosi LOL ''Imaš nešto u kosi'': Kad pomislimo da smo vidjeli baš sve, internet nas uspije iznenaditi

Miranda je podijelila sliku sa stanodavcem, koji je pozvao majstora. On je uspio izvući zmiju nakon više od pola sata izvlačenja pa ju je na kraju i posvojio. ''Uzeo sam zmiju doma i moja supruga bila je presretna. Nazvali smo ga Boots i sad je naša zmija čuvar'', kazao je majstor Wesley Stanford.

Snimku zmije i procesa izvlačenja prenosimo u nastavku pa pogledajte zašto se neki još uvijek boje zmija, čak i kad nisu otrovnice kao u ovom slučaju.