Hmm...

Nije za osjetljive: Za Valentinovo se snimila kako ubija bespomoćnu žirafu i pozira sa srcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrdi da spašava životinje, a u nastavku možete provjeriti kako.

Merelize van der Merwe iz Južnoafričke Republike na Facebooku je objavila snimke i fotografije lova na žirafu koji je podigao mnogo prašine. Merelize je na Facebooku napisala kako je željela ubiti žirafu još od 2016. godine, a želju joj je napokon ostvario suprug, koji je rezervirao romantični izlet za Valentinovo i odveo je u lov.

Meralize je objavila snimku ''lova'' koji se sastojao od 11 profesionalaca koji su pronašli i okružili žirafu i zatim je oborili jednim hicem. Lovci su prepustili fatalni hitac iz blizine u bespomoćnu žirafu ljubiteljici životinja, čime se i pohvalila na društvenim mrežama.

Objavila je i snimku žirafina srca ''u edukativne svrhe'', a nakon što su njezine objave podignule prašinu, ona je izjavila kako ne osjeća kajanje te da je dosad prikupila više od 500 trofeja divljih životinja, među koje se ubrajaju lavovi, leopardi i slonovi.

Merelize tvrdi da se lovom ne bavi (samo) zato što uživa ubijati životinje već i zato što je lov industrija koja stvara brojne poslove, privlači turiste i pomaže u očuvanju životinja. U nastavku možete provjeriti kako Merelize čuva životinje.