Neobična ideja

Pelene za kokoši: Uspjela napraviti biznis od pomalo bizarnog hobija

Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 8
Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 8 Facebook/PamperYourPoultry
\\folder\galerija Galerija Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 8 Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 8 Foto: Facebook/PamperYourPoultry Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 19 Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 19 Foto: Facebook/PamperYourPoultry Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 18 Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 18 Foto: Facebook/PamperYourPoultry +16 Pelene za kokoši (Foto: Facebook/PamperYourPoultry) - 17 Galerija
Ponekad se zarada krije na vrlo bizarnim mjestima, a jedna od takvih niša je i izrađivanje pelena za kokoši.

Julie Baker osnovala je obrt "Pampered Poultry" i bavi se izrađivanjem pelena za kokoši. Na ideju je došla gledajući YouTube video u kojem je vidjela kokoš koja nosi pelenu i pokušala je i sama napraviti za kokoši koje je kući donosila njezina kći.

Pelene koje izrađuje pravi su "modni dodatak" za ljude koji drže kokoši kao kućne ljubimce u urabnim sredinama pa Julie ima uspješan biznis izrade i prodaje pelena već 10 godina. Neke od njezinih kreacija okupili smo u galeriji pa se i sami možete uvjeriti da ponekad i vrlo neobične ideje mogu biti profitabilne.