Promakli im detalji

Postoji jako dobar razlog zašto ne treba snimati selfije u toaletu

Najbolji selfiji (Foto: thechive.com)
Najbolji selfiji (Foto: thechive.com) thechive.com
\\folder\galerija Galerija Najbolji selfiji (Foto: thechive.com) Najbolji selfiji (Foto: thechive.com) Foto: thechive.com Najbolji selfiji (Foto: thechive.com) - 23 Najbolji selfiji (Foto: thechive.com) - 23 Foto: thechive.com Najbolji selfiji (Foto: thechive.com) - 22 Najbolji selfiji (Foto: thechive.com) - 22 Foto: thechive.com +21 Najbolji selfiji (Foto: thechive.com) - 21 Galerija
Selfiji su im ispali urnebesno iz različitih razloga, a neki od njih dobro su ih osramotili.

Snimanje selfija pred ogledalom u toaletu vrlo je popularno, no ponekad nije baš preporučljivo. To su shvatili neki od junaka galerije koju vam prenosimo jer su prekasno uočili da su na selfijima uhvatili i nepozvane goste.

U galeriji urnebesnih selfija skupili smo uratke koji su svojom kreativnošću nadišli formu, ali i one koji su nespretnim selfijima uspjeli snimiti sve i svašta. Neki su tako zaboravili pustiti vodu dok su se snimali na toaletu pa su uslikali i vlastite fekalije na "seksi selfijima", a drugi su uspjeli snimiti podjednako neugodne situacije. Koji sve faktori mogu utjecati na kvalitetu selfija, svakako provjerite u galeriji.