Nema vremena

Slupao luksuzni auto i ostavio ga nasred ceste: Napisao i čudnu poruku poštenim nalaznicima

Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 3
Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 3 englishrussia.com
\\folder\galerija Galerija Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 4 Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 4 Foto: englishrussia.com Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 3 Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 3 Foto: englishrussia.com Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 2 Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 2 Foto: englishrussia.com +0 Aston Martin (Foto: englishrussia.com) - 1 Galerija
Vlasnik je ostavio slupani skupocjeni automobil na cesti i ostavio zanimljivu poruku.

Na stranici englishrussia.com objavljene su fotografije neobične nesreće u Ukrajini o kojoj se ne znaju baš svi detalji, ali ono što se zna poprilično je bizarno. Naime, nasred prometnice pronađen je skupocjeni automobil Aston Martin DB11s, jedan od prvih uveznih u tu zemlju.

Automobil je bio napušten, ali je na vjetrobranskom staklu bila ostavljena poruka u kojoj je pisalo: ''Svi su živi i zdravi. Žurio sam u zrakoplovnu luku. Vučna služba je na putu da pokupi automobil. Sve probleme riješit ćemo kasnije'', napisao je vlasnik automobila i ostavio svoj broj telefona. Prizore s mjesta bizarne nesreće možete pogledati u galeriji.