Bravo!

Vlasnici kućnih ljubimaca oduševljeni idejom mladog Brazilca

Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2)
Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2) Instagam/caominhas_pets2
\\folder\galerija Galerija Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2) Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2) Foto: Instagam/caominhas_pets2 Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2) - 9 Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2) - 9 Foto: Instagam/caominhas_pets2 Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2) - 8 Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2) - 8 Foto: Instagam/caominhas_pets2 +7 Gume za ljubimce (Foto: Instagam/caominhas_pets2) - 7 Galerija
23-godišnji Brazilac odlučio je spojiti svoju ljubav prema okolišu i životinjama te stare gume pretvoriti u nešto lijepo i korisno.

Amarildo Silva 23-godišnji je mladić iz Brazila koji je odlučio pretvoriti stare gume u udobne krevetiće za kućne ljubimce. Time se bavi već dvije godine i dosad je vlastitim rukama izradio oko 500 krevetića.

Iako zasad svoje uratke dostavlja samo po Brazilu, dobio je narudžbe iz svih dijelova svijeta. Njegova ideja oduševila je vlasnike ljubimaca pa mnogi razmišljaju o tome da i sami slijede njegov primjer, a u slučaju da ste i sami zainteresirani, neke od njegovih radova možete pogledati u galeriji.