Mix

50 Cent najavio GTA 6 pa brzo izbrisao post

50 Cent i GTA
50 Cent i GTA Foto: Folder.hr
Na nedavnoj konferenciji o videoigrama, poznati reper 50 Cent iznenadio je fanove kada je na svom Twitter profilu najavio izlazak igre Grand Theft Auto 6. Međutim, nakon samo nekoliko sati, 50 Cent je izbrisao tu objavu, zbog čega su mnogi fanovi bili zbunjeni i razočarani.

Nakon njegove izjave na Twitteru, mnogi su se zapitali kako 50 Cent zna za izlazak igre GTA 6 i zašto bi se odlučio podijeliti takvu informaciju. Mnogi su pretpostavljali da bi on mogao biti dio igre, jer je već prije surađivao s Rockstar Gamesom, tvrtkom koja stoji iza ovog popularnog serijala igara.

Međutim, nakon što je objava izbrisana, pojavile su se brojne spekulacije o tome zašto je 50 Cent uopće objavio takvu informaciju. Jedna teorija je glasila kako privlači pažnju za svoj novi album. Drugi su pak pretpostavljali da je možda dobio informaciju od Rockstara, ali se predomislio u posljednjem trenutku zbog ugovornih obveza.

Nije da se nismo ponadali. Grand Theft Auto 5 objavljen je davne 2013. godine, a još uvijek nije službeno najavljen nastavak.

50 Centova objava je izazvala veliku reakciju na društvenim mrežama i pokazala koliko su fanovi Grand Theft Auta željni novog nastavka.

I dok fanovi i dalje nestrpljivo čekaju najavu Grand Theft Auto 6, ostaje nam samo da se nadamo kako će igra uskoro biti službeno najavljena, i da će 50 Cent ovaj put držati (ne)provjerene informacije za sebe – ili barem dobiti dozvolu prije objave!