Proljeće je pred vratima

Nova suradnja s Jordanom pokazuje kako je ljepota u detaljima! Ove su zelene Jordan Air Ship spremne za proljeće

Jordan Air Ship x A Ma Maniére tenisice
Jordan Air Ship x A Ma Maniére tenisice Foto: Instagram
Ljepota je u detaljima, pa tako i u paru zelenih Jordan Air Ships koje su idealne za proljeće

Kada je riječ o Jordanicama brend i prestižni butik A Ma Maniére, neprestano dokazuje da je ljepota u detaljima. Na tenisicama s potpisom A Ma Maniére, često susrećemo promijenjene luksuznu značajke poput luksuzne podstave ili ponovno osmišljenog Jordanovog logotipa.


Tako je i s najnovijom suradnjom Ma Maniérea na tenisicama Jordan Air Ship pokazuje da se marka usavršava u svojoj specijalnosti s projektom prikladnog naziva "Obsess the Details" ("Opsjednutost detaljima").

Jordan Air Ship tenisice A Ma Maniére detalj su same po sebi, a vrijedi biti opsjednut njima. Kolaborativne tenisice dobivaju bijelu kožnu podlogu od vrhunske kože, spojene zelenim ovratnikom i Swooshom koji izgledaju kao da iz njega raste trava, što je savršeno s obzirom na to da je proljeće pred vratima.

 
A Ma Maniére x Jordan Air Ship "White/Green" dovršen je dosjetljivo kreativnim dizajnima brendinga, uključujući i suptilni logo slova "A" na stražnjem dijelu tenisice.
Tenisice A Ma Maniére x Jordan Air Ship u prodaju bi trebale stići 22. ožujka na stranici A Ma Maniére, po cijeni od 140 dolara. Uz tenisice dolazi i proljetnu kolekcija odjeće u zelenim, bež i bijelim nijansama. Ova je suradnja Air Shipa i A Ma Maniére nedvojbeno je savršena proljetna poslastica za svakog obožavatelja.

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!