Mix

Adam Sandler će opet raditi s autorima Uncut Gemsa!

adam sandler uncut gems
adam sandler uncut gems Foto: Youtube Screenshot
Teško je biti smiješan lik. Ne kažemo ni da je lako vikati dok ti ne iskoče sve žile na vratu i licu kao Al Pacino, ali snimanje komedija je težak posao. Gotovo svi popularni komedijaši su odlučili napraviti ozbiljan zaokret i snimiti dramske uloge – Robin Williams, Will Ferrell, Jim Carrey, Steve Carrell, Eddie Murphy, lista nastavlja rasti.

Ono što je najluđe od svega, često budu izrazito uspješni. To se dogodilo i Adamu Sandleru koji inače snima glupe komedije sa svojim prijateljima za brdo novca, ali je već nekoliko puta pokazao da se savršeno nosi s ulogama u ozbiljnim filmovima.

Punch Drunk Love i Reign Over Me su bili dobri filmovi koji su pokazali drugu stranu Sandlerova talenta (i rada, hej!), ali za sve one koji su se pitali gdje je pečat – tek je dobio globalno priznanje ulogom u Uncut Gems, filmu braće Safdie. Napeta i anksiozna drama je dobila odobravanje i publike i kritike, a sada će Sandler opet glumiti u filmu braće Safdie. Snimanje počinje ove zime.

“Jednom kad snimanje počne, znam da ćemo se potpuno posvetiti i nemilosrdno raditi kako bi se pobrinuli da je dobar kao što može biti, a znam da to zahtijeva puno vremena.”

Nagađa se i kako će u filmu glumiti Timothee Chalamet.