Mix

Airbnb nudi vikend boravak u Shrekovoj močvari u Škotskom gorju! Evo kako rezervirati

Kuća u močvari animiranog junaka Shreka u Škotskoj na Airbnbu
Kuća u močvari animiranog junaka Shreka u Škotskoj na Airbnbu Foto: Instagramscreenshot/@airbnb
Tri mjeseca nakon što je ponudio boravak u Barbikinoj luksuznoj vili, najnoviji Airbnbov pothvat je dugi vikend u Shrekovoj močvari.

“Ljubitelji Ogra mogu pronaći mir i tišinu gledajući kako lišće opada u ovoj blatnoj, mahovinom prekrivenoj oazi s mutnom vodom, koja je Shrekova močvara“, navodi se uz oglas imanja temeljenom na animiranom filmu iz 2001. godine.

View this post on Instagram

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Imanje se nalazi u Škotskom visočju i čini se da je, zajedno s ogromnim namještajem i korijenjem koje raste kroz strop, vjerna rekreacija animiranog prebivališta zelenog ogra. Gosti će moći zapaliti „svijeće od ušnog voska“, sjediti oko vatre i za doručak se počastiti svježe napravljenim vaflima koje vam sprema Magare.

Baš kao u filmu, kupaonica se nalazi u pomoćnoj zgradi na imanju i sadrži WC, umivaonik i tuš. Oglas nudi boravak od 27. listopada do 29. listopada za najviše tri osobe. Airbnb će biti dostupan za rezervacije od 13. listopada.

Iako su djeca dobrodošla kao gosti, moraju imati najmanje 5 godina. Prihvatite li boravak, imajte na umu da ćete sami biti odgovorni za putovanje u i iz Škotske. Što znači da ćete, ako niste Škot, trebati organizirati putovanje za samo 2 tjedna, ali to je mali izazov u usporedbi sa Shrekovim avanturama.