Mix

Ako je vjerovati novom traileru, The Flash je zapravo film... o Batmanu?

batman the flash
batman the flash Foto: Youtube Screenshot
Ezra Miller je trn u oku cijeloj filmskoj industriji nakon čitavog niza incidenata. Čak se strahovalo da će film „The Flash” biti bačen i zaključan u neki holivudski sef ili podrum.

To se ipak nije dogodilo. Još uvijek ne možemo reći „sva sreća” jer nismo pogledali film, ali trailer obećava.

Drugi trailer za “The Flash” počinje i završava s Batmanom umjesto s glavnim likom filma, Barryjem Allenom. Kao i u prvom traileru, novi pogled na dugoočekivani DC-jev film prikazuje Flashev „entourage” na putovanju kroz multiverzum. Michael Keaton se vraća kao Batman i upravo je on fokus ovog trailera.

Strateški potez? Čini se da je tako. Smanjuje važnost Ezre Millera i privlači nostalgičare. Ipak je to Michael Keaton, i čini se da će njegova verzija Viteza tame biti ogroman dio ovog filma.

Barry (Ezra Miller) saznaje da može putovati u različite svemire i pokušava spasiti verziju svoje mrtve majke koja je još uvijek živa u drugom svemiru. Pri tome uništava stvari na kozmičkoj razini i mora surađivati s drugom verzijom sebe (jeeej, dvostruka doza Ezre za cijenu jednog), Batmanom Michaela Keatona, Supergirl (Sasha Calle) i Batmanom Bena Afflecka kako bi zaustavili Generala Zoda (Michael Shannon) iz filma „Man of Steel”.

Čini se da će The Flash pokušati zaključiti ovu eru DC-jevih filmova uz slavljenje svega što je došlo prije.

“The Flash” će stići u kina 16. lipnja.