Mix

Ali G Back in the house! Sacha Baron Cohen potvrdio kako vraća legendarnog lika

sacha baron cohen i njegov lik ali g sjede
sacha baron cohen i njegov lik ali g sjede Foto: Instagram screenshot/@sachabaroncohen
Službeno je, Ali G se vraća, Sacha Baron Cohen otkrio je kako će oživjeti legendarnog vođu „Da West Staines Massiva“.

Glumac i komičar priprema novu stand-up rutinu i ne bi to mogao učiniti bez male pomoći tipa koji je odrastao u srcu geta, a povratak prepoznatljivih žutih naočala i lažnih lanaca potvrdio je i Variety.

Nije otkriveno kako će Ali G biti uključen u stand up, no njegov tim odmah je odbacio pretpostavke da će se lik pojaviti na filmskom platnu. Cohen nije previše otkrio, a izvor je za Variety rekao: “Kao član SAG-a i WGA-e, on podržava štrajk zajedno sa svojim kolegama piscima i glumcima.” Glumci i pisci trenutačno štrajkaju diljem Sjedinjenih Država tražeći bolje uvjete plaća u doba streaminga, a jedan od zahtjeva štrajka je da se ne govori o sadašnjim, prošlim ili budućim projektima.

Sacha se počeo pojavljivati ​​kao Ali G u emisijama tijekom kasnih 90-ih prije nego što je postao poznat, zatim je dobio vlastitu seriju „The Ali G Show“ u kojoj je intervjuirao poznate i slavne osobe koje često nisu znale da je Ali G izmišljeni lik.

Lik je odlučio umiroviti 2007. jer je postajao previše prepoznatljiv što je utjecalo na element iznenađenja i reakcije sudionika. Sacha Baron Cohen je Alija G-ja nakratko vratio 2021. prilikom iznenadnog nastup u Sydneyu.