Kako je to moguće?

Autom se zabio u jureći vlak, svi se pitaju što je gledao da ga nije uočio na vrijeme

Sudar s vlakom
Sudar s vlakom Foto: Twitter/Screenshot
Automobilom se zabio u jureći vlak i nekim slučajem prošao bez ozbiljnih ozljeda.

Željeznički prijelazi bez rampe mogu biti opasni jer postoji rizik da vozači automobila ne primijete nadolazeće vlakove pa se nađu na putu vlakova koje je teško zaustaviti. No na snimci koja kruži društvenim mrežama zabilježen je trenutak u kojem se automobil zabio u jureći vlak, unatoč spuštenoj rampi.

Mnogim gledateljima nije jasno kako je uspjelo doći do nesreće jer je vlak već prolazio željezničkim prijelazom kad se vozač automobila zabio u njega. Zbog toga gledatelji spekuliraju da je vozač gledao u mobitel ili uopće nije gledao ispred sebe.

\\folder\vezani_članak Vruće objave Uživajte! Njihove objave malo koga su ostavile ravnodušnim, zavirite u galeriju vrućih prizora \\folder\vezani_članak Otkrića s plaža - 25 Sve i svašta Na plažama otkrili sve, od poruka u boci do eksplozivnih naprava, pogledajte zanimljiva otkrića

Kad se automobil zabio u jureći vlak, auto je poletio nekoliko metara u smjeru kretanja vlaka i umalo se prevrnuo. Na svu sreću, vozač je uspio proći bez ozbiljnih ozljeda i snimljen je kako izlazi iz automobila. Snimku nesvakidašnje nesreće možete pogledati u nastavku.