Samo u Australiji

''Baš sam se lijepo uvalio'': Australac se našao u neugodnoj situaciji, a njegovo rješenje oduševilo gledatelje

Zmija u nogavici
Zmija u nogavici Foto: Screenshot
Našao se u nezgodnoj situaciji, a video njegove pustolovine postao je hit na društvenim mrežama.

Život u Australiji povremeno mogu otežati brojne životinjske vrste opasne po život, a jedna od njih je i tigrasta zmija koja slovi kao jedna od najotrovnijih vrsta. Jedan Australac popravljao je ogradu na svojem zemljištu kad mu se u nogavicu zavukla upravo ta otrovnica.

Kad je shvatio što se događa, već je bilo prekasno jer se zmija udobno smjestila u njegovim hlačama pa je domišljati muškarac podvezao nogu kako bi spriječio daljnje kretanje zmije prema ''obiteljskim draguljima'', kako je muškarac nazvao svoje međunožje.

\\folder\vezani_članak Spavanje i budilica Ipak se treba pošteno naspavati Stiglo je novo zdravstveno upozorenje za ljude koji ne spavaju najmanje sedam sati noću, a vrijedi ga poslušati \\folder\vezani_članak Ukleti prizori Samo za hrabre Uklete fotografije: Naišli na prizore od kojih su ih prošli trnci, pa su ih podijelili sa svima

Muškarac je inače odlučan da ne ubija zmije, no situacija u kojoj se našao navela ga je da preispita svoj moral. Australac je na kraju ipak odlučio pridržavati se svojih moralnih načela i odstraniti zmiju bez da je ozlijedi pa ju je uhvatio za rep i naglo izvukao iz nogavice.

Nakon brzog poteza kojim je na kraju spasio i sebe i zmiju počeo je psovati od uzbuđenja, a urnebesni video njegove pustolovine postao je hit na društvenim mrežama te ga možete pogledati u nastavku ili OVDJE.

 

The most normal day in Australia.
by u/A_Stinky_PeePee in Unexpected

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!