Mix

Bilo je predobro da bi bilo istinito: Dva najveća DC-jeva filma ipak ne izlaze ove godine

Flash hvala Batmanovo oružje
Flash hvala Batmanovo oružje Foto: YouTube screenshot
Flash je jedan od nadolazećih solo projekata DC-a koji je trebao izaći ove godine, a sada mu je pomaknut datum izlaska. Nadolazeći film će sada biti objavljen 2023. uz Aquaman and the Lost Kingdom. Ali nije sve tako crno jer će Shazam 2 biti objavljen nešto ranije no što se predviđalo.

U Flashu glavnu ulogu Barry Allena glumi Ezra Miller, a osim njega u filmu će se također pojaviti Ben Affleck i Michael Keaton kao dvije verzije Batmana i Sasha Calle kao Supergirl. Šuška se kako je riječ o obradi popularnog stripa Flashpoint u kojemu se Barry vraća u prošlost i time sasvim promijeni tijek događaja u sadašnjosti.

Fanovi se trude razumjeti sve promjene i razvoj događaja nakon Flashovog igranja s vremenom. Filmovi će bez sumnje morati napraviti neke prilagodbe u pogledu toga koji se likovi sada nalaze u kojem svemiru. Podsjetnik da je Michael Keaton, koji će se pojaviti u Flashu, posljednji put Batmana utjelovio 1989. godine, gdje je ekran dijelio sa Jackom Nicholsonom kao Jokerom. Nadolazeći filmovi također će morati imati na umu što se događa u sve popularnijim televizijskim serijama. Nakon uspjeha Peacemakera na HBO Maxu, čini se da bi DC mogao nastaviti proizvoditi sadržaj i za kina i za streaming usluge.

Warner Bros. najavio je da će se Aquaman and the Lost Kingdom premjestiti s 16. prosinca 2022. na 17. ožujka 2023. O čemu će se točno raditi u novom nastavku Aquamana ne znamo, ali očekuje se povratak Kinga Orma i Black Mante. U međuvremenu, The Flash se pomiče s 4. studenog 2022. na 23. lipnja 2023.

Zasad DC-jevi fanovi mogu uživati u Bamanu Matta Reevesa prije nego što se pripreme za animirani film DC League of Super Pets koji prati ljubimce svima omiljenih heroja. Nekoliko mjeseci kasnije, Black Adam će debitirati u kinima prije nego što njegov kolega Shazam dojaše u kina za Božić. Iako su Flash i Aquaman dobili nove datume, DC fanovi se imaju čemu veseliti.