Pljuska

Bodybuilder se okušao u natjecanju šamaranja! Nije se dobro proveo, a snimku morate vidjeti

Bodybuilder Larry Wheels i prvak u Power Slapu Layne ''Koa'' Viernes
Bodybuilder Larry Wheels i prvak u Power Slapu Layne ''Koa'' Viernes Foto: LarryWheels/Youtube
Pao je kao klada

Svaki sportaš treba dozu hrabrosti i odlučnosti ako želi postići dobre rezultate. Takav je slučaj s poznatim bodybuilderom i influencerom Larryjem Wheelsom i njegovim najnovijim pothvatom. Odlučio se okušati u viralnom sportu šamaranja (Power Slap), a kao protivnika je izabrao najboljeg od najboljih.

 

 

Wheels je imao hrabrosti nezaštićen ošamariti prvaka u superteškoj kategoriji Power Slapa nadimka "Da Crazy Hawaiian". Zapravo, Wheels se pripremio biti nokautiran i svejedno se nije premišljao. Čak i kad je pred njega izašao Da Crazy Hawaiian pravog imena Layne ''Koa'' Viernes, koji je nedavno jednoglasnom odlukom obranio svoju titulu prvaka u superteškoj kategoriji.

 

"Mislim da nema 'za svaki slučaj', mislim da je 100 posto šanse da ću biti nokautiran," rekao je Wheels. ''Ovaj tip ima oko 400 funti (cca 180kg) i prvak je superteškaša. Rekao sam mu, 'nemoj se suzdržavati' pa kad budem nokautiran, nadam se da će mi Ryan i neki drugi momci pomoći da ne udarim glavom o pod i da me odmah probude s mirisnom solju." rekao je uoči ključnog trenutka.

Power Slap je američka tvrtka za promociju borbe šamaranja, u vlasništvu glavnog izvršnog direktora Ultimate Fighting Championshipa (UFC-a) Danae Whitea, a u posljednje dvije godine stekao je određenu popularnost.