Mix

Britanska zvijezda ima hit pjesmu “Kukoč” – idealna stvar za podebljati trening-motivaciju

Kukoč
Kukoč Foto: Youtube Screenshot
AJ Tracey i NAV su udružili snage i snimili pjesmu nazvano po friškom Hall of Fameru i legendarnom hrvatskom košarkašu Toniju Kukoču. Pjesma je izašla prije mjesec dana, neprestano ju slušamo dok treniramo pa smo pomislili – zašto ju ne bismo podijelili s čitateljima koji možda trebaju soničnu motivaciju za trening. A i fun fact je da svjetske zvijezde vole svemoćnog Tonija. Poglavito nakon što su neopravdano izostavili njegov utjecaj na nasljeđe Chicago Bullsa u dokumentarcu The Last Dance.

Mi volimo ovakve kuriozitete, sve što ima veze s Tonijem nam ispunjava dušu. Čak i samo kad vidimo Kevina Duranta kako šutira u Kukočevom dresu.

Ako imaš ikakvih hip-hop senzibiliteta i trebaš dizalicu za trening – ovo je to, ne moraš tražiti dalje.

Stvar dolazi s Traceyjevog konceptualnog albuma Flu Game koji se referira na poznatu Jordanovu utakmicu kada je igrao bolestan protiv Utah Jazza i postigao 38 koševa. Ako vam je “Kukoč” sjeo, provjerite i ostatak albuma na Youtube, Spotifyju ili gdjegod već nabavljate glazbu.

Britanski grime artist AJ Tracey je već poznat po “sportskim” pjesmama, već je 2016. godine surađivao s Daveom na hitu nazvanom po tadašnjem igraču PSG-a Thiagu Silvi.