Mix

Brže, više, jače: Jason Momoa u desetom nastavku Brzih i žestokih

Jason Momoa na motoru
Jason Momoa na motoru Foto: Instagram screenshot
Kada su u siječnju 2022. objavljene vijesti da će se Jason Momoa pridružiti glumačkoj ekipi dugo očekivanog nastavka Brzih i žestokih 10, šuškalo se da će glumiti novog negativca. Sada imamo službenu potvrdu od same zvijezde Igre prijestolja da će on doista glumiti sljedećeg negativca u dugotrajnoj akcijskoj franšizi.

Momoa, koji je poznat po tome što je u prošlogodišnjem hitu Dune glumio Duncana Idahoa, čini se kao savršeno prikladan za franšizu Brzi i žestoki. Iako ga svi najviše pamtimo po ulogama heroja kao što su Aquaman ili Khal Drogo u Igri prijestolja, čini se da je došlo vrijeme da se okuša i ulozi negativca.

Franšizu Brzih i žestokih prethodno je obilježio Dwayne “The Rock” Johnson sa ulogom Hobbsa, prije nego što je eskaliralo između njega i “tate franšize”, Vina Diselea. Posljednje veliko ime koje se pridružilo ovoj opasnoj ekipi na kotačima bio je John Cena, koji je utjelovio ulogu Domovog otuđenog zlog brata, Jacoba Toretta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli #F9 (@thefastsaga)

Momoa će još jednom ponoviti ulogu Aquamana u nadolazećem nastavku, Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, koji bi trebao biti prikazan u kinima 16. prosinca 2022. Nadamo se da ga neće odgoditi. Znamo da se u ulozi superjunaka snalazi kao riba u vodi, ali nas zanima kako će se snaći u ulozi negativca. Samo da nema dreadlockse kao Charlize Theron.

Kakva će biti radnja novog nastavka bande u skupim automobilima još se ne zna. Inače bismo rekli da im je samo nebo granica, ali oni su i tu granicu premašili prethodnim filmom.