Mix

Četvrta sezona Witchera ima novog Geralta iz Rivije, Henry Cavill odlazi

Cavill Witcher
Cavill Witcher Foto: Youtube Screenshot
Serije smještene u fantasy svjetove cvjetaju. House of the Dragon je srušio rekorde za HBO. Rings of Power je imao dobre rezultate što se tiče gledateljstva na Amazon Primeu, nešto lošije što se tiče dosegnutih očekivanja publike. Gdje je Netflix? Evo, bori se s Witcherom.

Dugo nismo dobili ovako veliku promjenu glavnog glumca kao što se događa s Netflixovim Witcherom. Treća sezona je snimljen, Henry Cavill napušta projekt, a zamijenit će ga ni više ni manje nego Hemsworth. Ne Chris već njegov brat Liam.

Čini se da je Cavill prijateljski napustio produkciju i predao mač Liamu Hemsworthu, što se može vidjeti i prema njegovom nedavnom postu na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Hemsworth je također podijelio identičnu grafiku kao i Cavill uz vlastiti caption u kojem govori kako je Cavill bio nevjerojatan kao Geralt te da je mu je čast preuzeti uzde i oštrice Bijelog Vuka za iduće poglavlje njegove avanture.

Treća sezona će biti premijerno prikazana iduće godine u ljetnom terminu, ali ćemo dobiti i prequel s Michelle Yeoh koji će se zvati The Witcher: Blood Origin. Premijera Blood Origina je na sam Božić, fanovi se mogu veseliti.

Zašto Cavill odlazi?

Ne znamo ni sami, ali javljaju se komentari diljem interneta kako je Cavill potpisao ugovor na sedam sezona te da odlazi zbog kreativnih razlika. Navodno scenaristi nisu baš fanovi ni knjiga ni igara, a Cavill, veliki gamer, se nekoliko puta zauzimao za lik Geralta te na prikladnije prikazivanje njegovih odnosa s ostalim likovima. Je li ovo razlog za odlazak? Ako je, svaka čast, gospodine Cavill.

Još jedan potencijalan faktor za odlazak je pretrpan raspored.

Cavill nastavlja dominirati: ponovno će glumiti Sherlocka (ovaj put u nastavku Enole Holmes), ali najveće iznenađenje je repriziranje uloge Supermana. Teško nam je zamisliti ikog drugog u toj ulozi jer nam je Cavill fizičko utjelovljenje Čovjeka od čelika.