Mix

Chris Rock mudro sačuvao komentare na pljusku Willa Smitha za Neflixov specijal

chris rock
chris rock Foto: Youtube Screenshot
Kralj marketinga? Čini se da je tako. Sad svi pišu o njegovom stand-up specijalu, pa tako i mi.

Chris Rock je subotu, 4. ožujka proveo na pozornici, nastupajući pred publikom i snimajući Netflixov specijal koji se emitirao uživo diljem svijeta. Za završne trenutke showa je sačuvao šale vezane za skandal s dodjele Oscara. Očekivao se ovakav rasplet događaja nakon što Chris Rock već mjesecima nije dao nikakvu veću i jasnu izjavu vezanu za incident.

Rock je izjavio: “Sada gledam ‘Emancipation’ samo da vidim kako ga tuku”, misleći na film Antoinea Fuque u kojem Will Smith glumi odbjeglog roba u američkom građanskom ratu.

Usporedio je i svoju veličinu s onom Willa Smitha, doduše samo fizičkom. Ipak Will Smith snima filmove bez majice.

Za Smithov napad je rekao: “Primio sam taj udarac kao Pacquiao.”

Smith se popeo na pozornicu na prošlogodišnjim Oscarima i udario Rocka uživo na televiziji nakon što se Rock našalio na račun kratko ošišane Pinkett Smith koja pati od alopecije. Ako ste slučajno spavali zimski san prošle godine.

Cijeli nastup nazvan je “Selective outrage”, a Rock je spomenuo udarac tek na samom kraju, naglašavajući da nije “žrtva” u toj situaciji. Ostale teme koje je pokrio uključivale su kulturu otkazivanja, nerede 6. siječnja, pobačaj i Rockovu obitelj. Stand-up je dostupan na Netflixu.