Po narudžbi

Cillian Murphy se vraća kao zloglasni vođa Peaky Blindersa! Izlazi film o omiljenoj bandi iz Birminghama

Postava serije Peaky Blinders kako hoda
Postava serije Peaky Blinders kako hoda Foto: Netflix/Youtube
Pripremite svoj najbolji birminghamski naglasak jer se Tommy Shelby vraća

Čini se kako već dugo slušamo o nastavku popularne serije Peaky Blinders, a sada dobivamo i službenu potvrdu kako će film početi sa snimanjem, a u prepoznatljivoj ulozi će se naći i Cillian Murphy.

Produkcija bi trebala započeti kasnije ove godine prema scenariju tvorca Peakyja, Stevena Knighta. Producenti su Caryn Mandabach, Knight, Murphy i Guy Heeley. Film će biti snimljen u suradnji Netflixa i BBC Filma.

Pojedinosti o radnji i daljnjem odabiru glumaca drže se u tajnosti, iako je Knight ranije rekao, kako nam prenosi Deadline, da će se radnja filma odvijati tijekom Drugog svjetskog rata. Murphy je za Deadline rekao: ''Čini se da Tommy Shelby nije završio sa mnom. … Veliko je zadovoljstvo ponovno surađivati sa Stevenom Knightom i Tomom Harperom na filmskoj verziji Peaky Blinders. Ovo je za fanove''.

Obožavatelji sigurno željno iščekuju nastavak zanimljive serije i nove avanture obitelji Shelby i Peaky Blindersa.


Globalni fenomen, Peaky počeo se prikazivati 2013. na BBC Two u Ujedinjenom Kraljevstvu, a Netflix se pridružio 2014. Serija je skočila s BBC Two na BBC One 2019. nakon što je njezina četvrta sezona osvojila BAFTA-u za najbolju dramu. Serija je trajala ukupno šest sezona, a kulminirala je 2022.

U to je vrijeme Murphyjev Tommy poravnao mnoge račune, uključujući ubojstvo svog rođaka Michaela (Finn Cole), i odjahao u zalazak sunca nakon što je uzde obiteljskog posla predao sestri Adi (Sophie Rundle).

Što točno možemo očekivati od zloglasne obitelji Shelby, možemo samo nagađati, no činjenica da se radi na filmu koji je nastavak popularne serije je dovoljna da nam podigne raspoloženje.
Dok iščekujemo više detalja o filmu možete se prisjetiti popularne serije i ponovno pogledati postojećih šest sezona serije.