Mix

Conor McGregor zaposleniku poklonio Rolex, ali nešto je naljutilo njegove pratitelje

Connor McGregor
Connor McGregor Foto: Shutterstock/Keith J Finks
Bivši UFC prvak Connor McGregor opet se našao na meti kritika, ali razlog će vas ovaj put iznenaditi.

MMA borac nedavno je posjetio svoj pub Black Forge Inn u Dublinu, gdje je snimljen video zbog kojega su ga mnogi kritizirali.

Video koji je objavio na svom Instagram profilu, naljutio je nekolicinu njegovih pratitelja jer prikazuje trenutak u kojemu je McGregor svom šefu kuhinje Edu Raethorneu, za njegov 50. rođendan, poklonio Rolex.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)


Iako ga većina obožavatelj hvali zbog ove lijepe geste, određeni komentatori smatraju da je McGregor kupio skroman poklon s obzirom na njegovo bogatstvo.

Pretpostavljamo da bi gotovo svatko bio zadovoljan ovakvim luksuznim poklonom, ali određeni obožavatelji ipak nisu reagirali pohvalama.

Njegove pratitelje razočarala je činjenica da je zaposleniku kupio najjeftiniji model Rolex sata, usprkos činjenici da je McGregorova net-vrijednost procijenjena na više od 300 milijuna dolara, prenosi news.com.au.

„Želim ti zahvaliti za sav nevjerojatan posao koji radiš, jako smo zahvalni što si ovdje. Imam veliki dar za tebe. Želim ti ga pokloniti za tvoj 50. rođendan. Pridružio si se Rolex klubu. Tvoj rad je zadivljujući, prijatelju. Samo tako nastavi, cijenimo te“, rekao je McGregor u videu.

Kad su shvatili da se radi o jednom od najjeftinijih Rolex modela, svoje nezadovoljstvo neki kritičari su izrazili i u komentarima objave.

„Mogao mu je kupiti bolji Rolex“, napisao je jedan komentator.

Sve je komentirao njegov zaposlenik, kojemu je poklonjen „kontroverzni“ Rolex.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ed Raethorne (@eddraethorne)

“Tako lijep i velikodušan dar, bila je Velika čast što mi ga je uručio osobno”, zaključio je Ed Raethorne.

Bez obzira na negativne komentar, šef kuhinje očito je jako zadovoljan rođendanskim poklonom, što je uostalom i jedino važno.