Mix

Daniel Craig zaplesao u reklami – fanovi primijetili jednu stvar

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Youtube Screenshot
Kad ste zadnji put pogledali reklamu zbog koje ste podigli obrve? Zato bacite oko na novu reklamu za Belvedere votku s Danielom Craigom, friško bivšim Jamesom Bondom. Okej, nije baš toliko nova, samo smo mi spori. Votke su krive.

Ususret svom novom filmu “Glass Onion: A Knives Out Sequel”, Craig se odlučio okušati u nešto komercijalnijem stilu nego što je do sada činio pa je u reklami i zaplesao, i to u režiji Taike Waititija.

U posljednjih 16 godina Craig nikada nije bio “samo” Bond, a posljednja uloga koja tome svjedoči ona je detektiva Benoita Blanca, koju je toliko dobro odigrao da nije potrebno propitivati njegovu glumačku okretnost.

Naravno, nakon što za bilo kojeg glumca dođe vrijeme da napusti određenu franšizu filmova koju je svojom pojavom obilježio, ostaje pitanje – kamo će dalje, i kako, te hoće li biti dobar i izvan višegodišnje komfor zone.

Kao što smo prethodno spomenuli, Craigu to nije problem.

The Variety piše nešto u smislu – kad bi ta nova reklama bila scena iz Craigovog najnovijeg filma – bila bi to najbolja scena u filmu, ili barem ona o kojoj svi pričaju. Mi se slažemo u potpunosti.

Pogledajte i sami pa procijenite:

Iako je James Bond sam po sebi šmeker, nebitno tko ga igrao, izgleda da isto vrijedi i za Craiga, koji je ovim potezom dokazao da mu je šmek u krvi. Pogotovo ako uzmemo u obzir da u reklami igra “samog sebe”.

Okej, možda ovi potezi nisu na razini Plesa sa zvijezdama, ali čovjek zna kako za*ebantski odraditi dobar posao. Ako ništa drugo, barem nije bilo krindž gledati, a to je već dobro odrađen posao kada je ikakav ples u pitanju.

Naravno, fanovi su odmah primijetili sličnost s prepoznatljivim plesom Christophera Walkena u glazbenom spotu za Wapon of Choice Fatboy Slima.

Većina njih skinula je kapu Craigu u komentarima, ali ipak se drže toga da je Walken “tatica” ovakvog plesa. Kakvog plesa? “Dad” plesa, tj. “Tata” plesa, u smislu, način plesanja koji vaš tata odrađuje po kući kad je dobro raspoložen.

Ipak, bilo je i nezaobilaznih komentara poput “mislio sam da je No Time to Die najgora stvar u kojoj sam vidio Craiga”.

*ebiga, nikada nećemo svi biti zadovoljni. Mi navijamo za plesanje kad god i gdje god, pogotovo ako izgleda ovoliko nonšalantno.