Mix

Daniela Craiga više nema, a Tom Hardy više nije favorit za ulogu novog James Bonda

Daniel Craig u ulozi agenta 007
Daniel Craig u ulozi agenta 007 Foto: YouTube screenshot
Nakon što smo se prošle godine oprostili od Daniela Craiga kao agenta 007 u njegovom posljednjem filmu Za smrt nema vremena, ironično, ali istinito, došlo je vrijeme za izbor novog Jamesa Bonda. Kandidata nikako ne nedostaje, a jedan od najistaknutijih sve donedavno bio je Tom Hardy, barem po kladionicama.

Međutim, čini se da je Hardya sada zamijenio nešto mlađi kolega. Prema Ladbrokesu, popularnoj britanskoj kladionici, Regé-Jean Page je trenutno favorit za ulogu sljedećeg Jamesa Bonda s koeficijentom 2,25. On je postao slavan 2020. godine nakon glavne uloge u popularnoj Netflixovoj seriji Bridgerton.

Odmah ispod Pagea slijedi Henry Cavill, koji je trenutno drugi favorit za Bonda s koeficijentom 4,00. On se već duže vrijeme spominje kao idealan kandidat za ulogu agenta 007, a proslavio se u filmu Superman i seriji Witcher gdje glumi glavnu ulogu. Da može glumiti u akcijskim filmovima pokazao je sa filmovima Šifa U.N.C.L.E. i Nemoguća Misija.

Uz spomenuti trojac tu je i Aidan Turner, koji se nalazi na trećem mjestu. Tek iza njega smjestio se Hardy sa koeficijentom 8,00. Morati ćemo pričekati da saznamo tko će od spomenutih zauzeti ulogu Jamesa Bonda. Dugo se spominjao Idris Elba, no čini se kako je on ispao iz ozbiljnijih kombinacija nakon što je potpisao ugovor za nekoliko novih nastavaka Suicide Squada te mogućih spin-off serija tog filma.