Mix

Dave Bautista odgovorio Scarlett Johansson na tužbu Disneyja zbog filma Black Widow

bautista black widow scarlett johansson drax
bautista black widow scarlett johansson drax Foto: Youtube Screenshot
Scarlett Johansson je tužila Disney zbog istovremenog puštanja filma Black Widow u kina i na Disney+ streaming uslugu. Njezini zastupnici tvrde da je Disney prekršio ugovor jer je velik dio zarade od ScarJo trebao doći od zarade na kino-blagajnama. Disney se nadurio i rekao kako Johanssonova nema empatije za filmsku industriju koja je pogođena globalnom pandemijom. To je čitava priča ukratko, ali sada se u priču ubacio i Dave Bautista sa savršenim komentarom.

Da, napravili smo članak od jednog tweet. Tuži nas. Nego, ova ideja od solo-filmu za Draxa postoji već neko vrijeme, čak je i sam James Gunn priznao potencijal ove ideje. Bautista u posljednje vrijeme pokazuje svoje glumačke i akcijske sposobnosti u širokoj lepezi filmova, a čini nam se da cilja na tron dežurnog hollywoodskog bivšeg wrestlers – Dwaynea Johnsona. Sigurni smo da postoji dovoljno mjesta za obojicu.

Možda čitava ova Black Widow drama uzrokuje podjele među MCU zvijezdama (kao nekoć radnja Civila Wara), ali nam je drago da je Bautista uspio pronaći način da u čitavu raspravu ubaci malo humora.