Mix

Desetogodišnji sin poznatog powerliftera iznenadio dizanjem na benchu!

Maxiumus Hall radi bench
Maxiumus Hall radi bench Foto: YouTube screenshot
Legenda powerliftinga i nekadašnji najjači čovjek svijeta je dobio svog nasljednika. Eddie Hall se bacio u vlogerske vode nakon neuspješnog boksačkog meča protiv Hafþóra Björnssona još znanog kao Thor i The Mountain. Sada na svojem YouTube kanalu objavljuje razne edukativne videe iz teretane.

Tako je nedavno objavio video u kojem trenira sa svojim desetogodišnjim sinom. I kao pravi gym baja morao se okušati u benchu. Hall junior je svojom izvedbom
impresionirao jer je nakon kratkog zagrijavanja uspio podići čak 40 kilograma i to pet puta.

Kako to nije nimalo lako pokazao je Hall koji je isti izazov stavio pred svojeg 23-godišnjeg kamermana. Jadni kamerman nije znao što ga je snašlo i propisno se osramotio kada šipku nije mogao podići sa svojih prsa.

Hall se proslavio kada je na jednom natjecanju podigao 500 kilograma u deadliftu, što je za mnoge powerliftere i dalje nesrušeni rekord, iako je njegov rival Hafþór Björnsson u svojoj kućnoj teretani premašio Hallov rekord za jedan kilogram. O regularnosti nećemo.

Kada je Hall bio u najboljoj formi mogao je u benchu podići 300 kilograma, tako da je njegovom sinu Maximusu ljestvica postavljena vrlo visoko, ali sa ovakvim imenom smatramo da je osuđen na uspjeh.