Krah i lom

Djevojka bježala od policije pa se razbila kao kruška

Brittany Burke pala kroz strop (Screenshot/YouTube)
Brittany Burke pala kroz strop (Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Djevojka se pokušala sakriti od policije i pritom je doživjela spektakularan neuspjeh.

Sigurnosne kamere trgovine iz Alberte (Canada) snimile su neuspjeli pokušaj bijega 29-godišnje Brittany Burke, optužene za korištenje ukradene kartice.

Brittany i njezin dečko Richard Pariseau (28) uhvaćeni su u prijevari, pa je vlasnik odmah pozvao policiju. Kada su policajci stigli u trgovinu, Richard se dao u bijeg te je privukao pažnju policajaca, dok je Brittany pokušala biti nešto suptilnija pa nije počela trčati, već se ušuljala u potkrovlje trgovine, piše CBS.


Sudeći prema snimci sigurnosnih kamera, doživjela je spektakularan neuspjeh, propala kroz strop i pala na police s proizvodima. Djevojka na kraju nije uspjela pobjeći pravdi, te je čekaju tri optužnice, uključujući i onu za ometanje policajaca, dok je njezin agresivniji dečko skupio čak 11 optužnica. Njega se, između ostalog, tereti za upotrebu ukradene kartice i odupiranje uhićenju, no ovaj neslavni pokušaj prevare ne bi nikada završio u medijima da nije bilo spektakularnog pada njegove djevojke koji možete pogledati u videu.