Mix

Dobro odigrano, megakorporacijo! Netflixov Daredevil je sada Disney Plusov, reboot stiže

Daredevil Netflix Disney MCU
Daredevil Netflix Disney MCU Foto: Youtube Screenshot
Ako dosad niste pogledali Spider-Man: No Way Home, ne znamo što uopće radite sa životom, ali mi više ne možemo paziti na spoilere i vaše osjećaje. U zadnjem nastavku “Home sage” se pojavio i Matt Murdock, jako dobar odvjetnik. Odvjetnik koji inače nosi i masku neustrašivog Daredevila. Njegovo pojavljivanje u istom kadru s Tomom Hollandom nam je dalo do znanja da je Daredevil dio MCU-a. E sad… Je li to onaj isti Daredevil kojeg smo gledali u tri sezone serije na Netflixu ili je ovo sličan Daredevil iz drugog svemira jer – multiverzum je sada stvaran.

Čini se da produkcija Daredevilovog reboota starta za Disney Plus.

U Production Weeklyju, glasilu za filmske profesionalce postoji popis preprodukcijskih i produkcijskih projekata, a jedan samo navodi “Daredevil reboot”.

Kao producenti su navedeni sveprisutni Kevin Feige i Chris Gary. To je sve što je službeno. Ne zna se kada produkcija počinje, ne zna se tko će glumiti – ali osjećamo da bi Charlie Cox mogao ponoviti svoju ulogu.

Netflix je započeo dobru stvar sa svojim pravima na Marvel junake, počelo je dobro s Daredevilom, Jessicom Jones i Lukeom Cageom, ali onda je Iron Fist uletio u igru i sve se razvodnilo. Serije su otkazane, ali ipak su našle svoj put do Disneyja.

Sada se prikazuju i na Disney Plusu, a cijela ova priča oko reboota Daredevila nam daje nadu da ćemo vidjeti i ostale njuške koje smo upoznali na Netflixu. Osim Iron Fista. Bez njega možemo.