Mix

Događa se i muškarcima: Snimala lika kako vježba, razlog je bizaran

Snimka treninga ramena na TikToku
Snimka treninga ramena na TikToku Foto: TikTok screenshot
Žena na TikToku podijelila je svoju frustraciju zbog „ego liftera“ u teretani. Korisnica koja je prvotno objavila video o „ego lifteru“ @dvniel_73 izbrisala je svoj račun nakon što su joj mnogi predbacili da u videu vrijeđa očitog profesionalaca.

Bodybuilder i TikToker Joey Swoll (@thejoeyswoll) joj je od tada odgovorio na video, dajući uvid u to zašto je muškarac izvodio ponavljanja na taj način, objasnivši joj kako je to sjajna vježba za deltoidni dio ramena. Upravo ovu vježbu koriste mnogi profesionalni bodybuilderi jer se ona radi sa teškim opterećenjem i velikim brojem ponavljanja što izrazito opterećuje mišiće. Dovoljno je otići na Swollov TikTok profil i provjeriti kako izgleda i zaključite da zna o čemu priča.

@thejoeyswoll If you have to hide your phone take a video, you probably shouldn’t. #MYOB ♬ original sound – Joey Swoll

Zatim je prozvao TikTokericu zašto uopće snima druge osobe u teretani i to još skrivajući se. Swollov video je do sada skupio nevjerojatnih 7.5 milijuna pregleda i 1.1 milijun lajkova i puno komentara podrške. Ovakva snimka pokazuje da i muškarci u teretani mogu biti predmet ismijavanja, a sve zbog neznanja osoba koje ih snimaju. Ovo može biti pouka za sve – teretana je mjesto gdje radiš na sebi, a ne pronalaziš mane na drugima.