Mix

Dolaze nam retro Adidas Crazy 8! Nosio ih je Kobe Bryant na All-Star utakmici 1998.

košarkaši Kobe bryant i Michael Jordan na terenu kako se bore za loptu i tenisice adidas crazy 8
košarkaši Kobe bryant i Michael Jordan na terenu kako se bore za loptu i tenisice adidas crazy 8 Foto: Instagramscreenshot/@houseofheat/Canva
Nakon što su, ranije ovog tjedna, predstavili „All-Star“ model tenisica AE 1 Anthonyja Edwardsa, sada saznajemo više o izdanjima tenisica koje Adidas sprema za NBA All-Star vikend 2024.

Također bi sljedećeg mjeseca u maloprodaji trebala stići prva All-Star Game tenisica Kobea Bryanta, Adidas Crazy 8. Maloprodajne slike, koje je podijelio House of Heat, otkrile su da je to u biti jednostavno retro izdanje tenisice, iako će prošiveni #98. na novom paru zamijeniti broj #8 s izvorne verziji iz 1998.

Tenisice su pretežno u crnoj shemi boja, a uparene su s ljubičastim i zlatnim detaljima te tako odaju počast bojama Los Angeles Lakersa za koje je Bryant igrao.

Prema kalendaru izdanja Finish Linea, ove „All-Star“ Adidas Crazy 8 retro bit će puštene u prodaju u četvrtak, 15. veljače, na Adidas.com i kod odabranih Adidasovih prodavača, a cijena nam nije bitna.