Mix

Dolazi li istina o najpoznatijoj snimci Kim Kardashian! Sve će biti dio dokumentarca House of Kardashian

reality zvijezzda kim kardashian lijevo i glazbenik ray j desno
reality zvijezzda kim kardashian lijevo i glazbenik ray j desno Foto: Instagramscreenshot/@kimkardashian@rayj
Menadžer repera Raya J-a otkrio je nove šokantne uvide u priču iza zloglasne snimke seksa s Kim Kardashian. Otkrića su došla kao dio trodijelnog dokumentarca na Skyju, House of Kardashian, koji sadrži „neviđene arhivske snimke i intervjue najužeg kruga obitelji“.

Zloglasna snimka seksa Ray J i Kim Kardashian, koji su bili zajedno početkom 2000-ih, procurila je 2007. godine, a navodno je snimljena 2003. godine. Snimku je objavio Vivid Entertainment, koji je tvrdio da su snimku nabavili od ‘treće strane’ za milijun dolara. Nakon što se snimka seksa pojavila, Kimin je odvjetnik podnio tužbu protiv Vivida, u neuspješnom pokušaju da spriječi njezino objavljivanje. Kim je kasnije odustala od tužbe, nakon što joj je obiteljski prijatelj Joe Francis pomogao nabaviti 5 milijuna dolara za distribuciju.

Tijekom godina se nagađalo tko je točno pustio eksplicitni video u javnost, ali nikada nije službeno otkriveno. Dokumentarac House of Kardashian još jednom pogledao okolnosti skandala, uključujući i velike tvrdnje koje je iznio menadžer Raya J-a, David Weintraub.

U dokumentarcu, kako nam prenosi UNILad, Weintraub tvrdi „Ray J i Kim odlučili su da žele distribuirati snimku seksa, kako bi promovirali svoje karijere. U tom je trenutku Kim rekla svojoj majci, osobi od najvećeg povjerenja, „Možda ćemo to učiniti, a to bi moglo biti ludo, možda se po našem nahođenju može upotrijebiti da kao alat koji može katapultirati, ne samo mene, već i našu obitelj i ovaj posao na višu razinu.“. Dodao je „Mislim da je Kris znala da će, ako se vrpca pravilno objavi i plasira na tržište, otvoriti sva vrata. Vjerujem da je Kris mislila da je najbolji narativ za plasiranje seks snimke bio da svi vjeruju kako je procurila u javnost.“.

O svemu se, u najavi dokumentarca, oglasio i osnivač franšize Girls Gone Wild, Joe Francis, koji je objasnio „Shvatite da snimka seksa nije bila samo snimanje seksa, to je bilo sredstvo za postizanje cilja, stvoriti kontroverzu i proslaviti njihova imena.“. Francis je zaključio „Ovo je bila prva snimka međurasnog seksa slavnih, koja se može smatrati tabuom, ali za stvaranje carstva ne postoji ništa poput kontroverze.“.

Što je prava istina vjerojatno nećemo nikada saznati, ali uvijek možemo pogledati što nam, 8. 10. može ponuditi ovaj dokumentarac.