Mix

Dolazi nam ekskluzivan par Air Jordanica, koji je bio namijenjen samo za sportaše sveučilišta Howard! Pogledajte rijetko izdanje za koje se govorka o izlasku u maloprodaju

tenisica air jordan 1 low Howard na pozadini košarkaškog terena i logom sveučilišta Howard bizonom
tenisica air jordan 1 low Howard na pozadini košarkaškog terena i logom sveučilišta Howard bizonom Foto: Instagramscreenshot/@zsneakerheadz/Canva
Čini se da bi ljubitelji tenisica, koji su čeznuli posjedovati par tenisica ekskluzivnih za igrače i sportaše prestižnih sveučilišta, pod pokroviteljstvom Jordana, mogli bi uskoro dobiti priliku.

Prema objavama na društvenim mrežama portala @zSneakerheadz, Air Jordan 1 Low „Howard“ PE bi se trebao naći u maloprodaji tijekom blagdanske sezone ove godine. Još nije potvrđeno hoće li par odgovarati modelima koje su dobili članovi timu 2023., ali predstavljeni model pokazuje da su mnogi detalji ostali isti.

Prikazani model „Howard“ Air Jordan 1 Low sugerira da će tenisica imati vrhunske i kvalitetne materijale na gornjištu, posebno na bočnim strana i logotipu Swoosh. Tenisica kombinacijom crvenih i tamnoplavih boja, temeljenih na bojama školskog tima, ima zanimljiv izgled, a kupnja para ekskluzivnog za sveučilišne sportaše može uvelike unaprijediti svako kolekciju.

Jordan Brand potvrdio je svoje partnerstvo sa Sveučilištem Howard još u kolovozu 2022. U najavi je brend otkrio svoje planove za unapređenje Howardovog sportskog odjela stvaranjem prilika za zapošljavanje. Jordan Brand tek treba potvrditi izlazak “Howard” Air Jordan 1 Low PE. Nadamo se skoroj potvrdi kako i prvom pogledu na maloprodajnu verziju koja bih trebala stići u predstojećim mjesecima.