Mix

Dolazi nam još jedan par tenisica inspiriranih Simpsonima! Pogledajte The Simpsons x Adidas koje uskoro izlaze

tenisice „Treehouse of Horror“ The Simpsons x Adidas Rivalry Lo, s kutijom i likom barta i huga simpsona
tenisice „Treehouse of Horror“ The Simpsons x Adidas Rivalry Lo, s kutijom i likom barta i huga simpsona Foto: Instagramscreenshot/@sneakeratom
Nakon što je Adidas u kolovozu izdao dugo očekivani par Adidas Originals Stan Smith „Homer Simpson“, nastavlja s objavom tenisica sa Simpsonima, ako je suditi po slikama.

Nedavno su procurile slike para tenisica Adidas Rivalry „Treehouse of Horror“. Kao što naziv tenisice sugerira, suradnja odaje počast crtanom serijalu, jer Simpsoni, čast Noći vještica, odaju svake godine epizodom „Treehouse of Horror“ koja za temu uzima razne legende povezane s praznikom.

Sama boja inspirirana je kombinacijama likova Barta Simpsona i njegovog zlog blizanca Huga. Platneni, gornji dio tenisice narančaste je boje koja je neutralizirana žutom četvrtastom pločom na unutarnjoj strani stopala, te dolazi sa komplementarnom svijetloplavom podstavom. Grafika Barta i Huga otisnuta je na kutiji za cipele.

Osim što je Adidas izdao tenisice na temu Barta, slično je napravio i Nike SB koji je prošle godine također objavio neslužbene „Bart Simpson“ SB Dunk Low.

View this post on Instagram

A post shared by SPARKY (@sparkystore)

Prema Sole Retrieveru, ova „Treehouse of Horror“ The Simpsons x Adidas Rivalry Lo tenisica, bit će objavljena negdje u listopadu, ali brend tek treba objaviti detalje o izdanju.