Mix

Dolazi novi Kick-Ass! Redatelj filma otkrio da izlazi i novi Kingsman

glavni likovi iz filmova kickass i kingsman
glavni likovi iz filmova kickass i kingsman Foto: YouTube screenshot/@lionsgatemovies@20thcenturystudios
Čini se da popuštanjem mjera štrajka Hollywoodskih pisaca i glumaca, dolazi do otkrivanja sve većeg broja novih projekata. Jedan od tih novih otkrića popularna franšiza superheroja Kick-Ass, a Matthew Vaughn, redatelj orginalnih filmova, rekao je kako spremaju i još jedan reboot.

Serije i filmove sa superjunacima sve su češća pojava, ali likovi koju su vođeni moralnim zakonom i u službi građana, postaju repetitivni i dosadni, stoga franšize koje prikazuju tzv. tamnu stranu superherojstva, mogle bi stvoriti novi val filmova o superherojima.

Takavi su recimo filmovi o Kick-Assu, prvi je film izašao 2010., a temeljen je na istoimenom stripu iz 2008. U njemu smo, u ulozi superjunaka bez supermoći, mogli vidjeti, sada holivudske zvijezde, Aarona Taylor-Johnsona i Chloë Grace Moretz kao Kick-Assa i Hit-Girl. Uključujući vulgarni jezik, nasilje i krvoproliće uz komični ton, film je uspio postići određeni uspjeh na blagajnama, zaradivši procijenjenih 96 milijuna dolara na globalnoj razini uz proračun od 30 milijuna dolara.

Sada, više od deset godina otkako je objavljen prvi film, Matthew Vaughn, koji je režirao prvi film, govorio je na Comic Conu u New Yorku, gdje je potvrdio nadolazeće planove za franšizu.

“Kick-Ass je promijenio percepciju što je to film o superherojima. Radimo to ponovno”, rekao je Vaughn tijekom panela na konvenciji u subotu. „Nijedan od drugih likova iz drugog Kick-Assa nije u njemu, iako bismo ih voljeli vratiti. Ne mogu pričati o tome, ali je zabavno.”.

Matrhew Vaughn nije ovdije stao, već se osvrnuo i na franšizu Kingsmen, kad je rekao „Moramo nastaviti s Kingsmanom 3 jer sam se šalio da će Colin Firth završiti na portretu u uredu, dok će Taron Egerton biti Arthur. Tako da trenutno radimo na tome“. Prije nego što se pozabavi s ovim franšizama Matthew Vaughn planira mjuzikl, a mi ćemo se još malo strpiti do nastavka ovih popularnih franšiza.