Mix

Dolazi zamjena za popularne tenisice Adidas Samba! Pogledajte Adidas Handball Spezial LT.

Tenisice Adidas Handball Spezial LT u smeđoj i bež boji postavljene na stolu
Tenisice Adidas Handball Spezial LT u smeđoj i bež boji postavljene na stolu Foto: Instagramscreenshot/@sizeofficial
Adidas Samba već nekoliko godina drži titulu najpoželjnijih tenisica. Bilo da raspravljamo o nekoj od mnogobrojnih suradnji ili o nekom od klasičnih modela, Adidas Samba jedne su od najpopularnijih modela u posljednjih nekoliko godina.

Međutim, kako nam prenosi Highsnobiety, dolazi nova zanimljiva silueta koja će Sambama konkurirati za krunu, a to su tenisice Handball Spezial LT.

Suvremena interpretacija klasičnog modela Adidas Spezial, tenisica koja je prvi put puštena u prodaju ranih 70-ih kao rukometna obuća, ali ju je potom usvojila nogometna publika diljem Europe, Handball Spezial LT sličan je recentnoj suradnji Adidasa s Wales Bonnerom po pitanju prevelikog, preklopivog jezika.

Adidas Handball Spezial LT prepoznatljive adidasove komponente predstavlja na gornjištu od brušene kože, koji stoji na klasičnom potplatu napravljenom od smeđe prozirne gume. Par je predstavljen u zemljanim tonovima točnije u bež i smeđoj varijanti.

View this post on Instagram

A post shared by adidas (@sneaka_one)

Za sada, informacije o izlasku novog modela svedene su na „izlaze u 2024.“, stoga ne znamo koliko će vremena proći prije nego što osvanu na policama trgovina s obućom.

Ovo svakako nije prvi put da su se Samba tenisice suočile s konkurencijom, podsjećamo kako su ih na trenutke 2022. Gazelle pokušale smijenti, a 2023., je to pokušao model Campus je imao svoj trenutak, no u oba slučaja, Samba je ostala vladarica.

Modni svijet se složio kako ova silueta ima karakter i stil, a ujedno su i modno orijentirane. Stoga pretpostavljamo da je popularnosti modela Samba došao kraj.